Zakelijke Events

in Gasterij Vergeer

Feestavond bruiloft

Zakelijke events

Gasterij Vergeer is uw partner voor alle zakelijke events. Wij verzorgen gezellige recepties, knallende feesten, heerlijke buffetten, aangekleden events op locaties.

Wij zitten graag aan tafel om uw event tot een topevent te maken!

Zoekt u een manier om uw personeel te bedanken, een bedrijfsjubileum te vieren, afscheid van iemand te nemen of is het gewoon tijd voor een feestje?

Bekijk dan onze verschillende mogelijkheden van borrels, recepties, feestavonden en teamevents. Wij hebben veel leuke standaard arrangementen maar bespreken graag met u uw wensen om uw evenement op maat te maken.

Een foodmarket op ons buiten terrein ook dat is een van de bedrijfsevenementen die we graag voor u opzetten.

Een echt flammkuchen oven, een green egg met heerlijke pulled pork, een wokstation waar de gasten zelf een wokgerecht samen kunnen laten stellen, een health bar met verschillende salades, een steenoven waar a la minute heerlijke pizza's worden bereid. Dat is een kleine greep uit ons food market assortiment. We kunnen dit verzorgen op onze locatie maar natuurlijk ook bij uw eigen bedrijf binnen of buiten.

Een prachtige locatie in een landelijke omgeving, alleen al de reis naar Gasterij Vergeer is rustgevend.

In onze rustige zaal kunt u trainingen, vergaderingen, inloopavonden en presentaties organiseren. Onze centrale ligging tussen de grote steden maakt het een ideale locatie. Ook kunt u tussen de vergadering door heerlijk lunchen of dineren in ons restaurant Happz.

Voor een groep van 10 personen of meer op zoek naar een leuk teamuitje, teambuilding event, bedrijfsuitje of vrijgezellendag? Wij hebben een leuk assortiment van teamuitjes.

Voor de liefhebbers van eten en drinken hebben we twee arrangementen met een wijnproeverij en het wijnarrangement tapas en wijn.

Ook voor de teams die wat actiever bezig willen zijn hebben we een leuk arrangement samengesteld met loopfiets Groene Hart.

Ligt de focus op samenwerken dan is de escape game misschien wat voor jullie. De spellen geïnspireerd op de hersenkrakers die worden gevraagd in een escape room laat zien wie echt goed kan samenwerken.

Ook verzorgen wij graag de catering op uw locatie. Met onze jaren van ervaring helpen wij u elk evenement compleet te maken. Of dat is met alleen een schaal hapjes of een volledig verzorgd evenement.

Kijk in onze webshop voor het bestellen van borrelgarnituren, salades, buffetten, lunches en high tea's.

Voor eventcatering komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wordt er op uw bedrijf regelmatig overgewerkt? Misschien voor het einde van het jaar om het jaar af te sluiten, of tijdens verschillende andere periodes in het jaar.

Vaak wordt er teruggevallen op ongezonde snackmaaltijden. Gasterij Vergeer biedt met onze Delivers bezorgservice gezonde maaltijden aan. Wij hebben een uitgebreid menu wat regelmatig wisselt. Wij bezorgen deze maaltijden van woensdag tm zondag van 17.00 tot 21.00 (en op maandag en dinsdag op afspraak vanaf 10 personen).

Heeft u in bepaalde periodes meerdere dagen maaltijden nodig voor een grotere groep, neem dan contact op voor de mogelijkheden en tarieven.

Bekijk onze huidige menukaart en bestel rechtstreeks.

Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden voor uw evenement.