Wijnproeverij

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, familieuitje, teamuitje of activiteit tijdens een vrijgezellenfeest? Kies dan voor onze wijnproeverij. Wij bieden samen met Sense of Wine een compleet pakket aan. Vinoloog Maaike zal jullie in 1,5 uur laten kennis maken met verschillende wijnen en druivenrassen. Leer verschillende smaken te onderscheiden en proef wijnen uit zowel de Oude als nieuwe wijnwereld.

Boek nu een van deze complete wijnproeverij middagen of avonden voor jullie uitje als je op zoek bent naar een leerzame maar ook zeker een gezellige avond.

Wij hebben deze proeverij in verschillende arrangementen ondergebracht; een proeverij met borrel, met diner en tot slot een compleet arrangement.

Onderstaande arrangementen zijn te boeken vanaf 12 personen.

Wijnproeverij met borrel

Wij verzorgen een proeverij van 1,5 uur aan het eind van de middag of in de avond. Sluit deze proeverij af met een gezellige borrel met je gezelschap. Prijs is inclusief proeverij, 2 drankjes uit het Hollands assortiment en 2 hapjes tijdens de borrel.

Prijs vanaf 24,50 p.p.

Wijnproeverij met diner

Wij verzorgen een proeverij van 1,5 uur aan het eind van de middag of begin van de avond. Start of eindig deze proeverij met een heerlijk 3-gangen menu in restaurant Happz. Prijs is inclusief proeverij, en een 3-gangen Happz menu waarbij u verschillende voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en nagerechtjes kunt proeven.

Prijs vanaf 42,50 p.p.

Wijnproeverij compleet

Wij verzorgen een proeverij van 1,5 uur aan het eind van de middag of in de avond. Start of eindig deze proeverij met een heerlijk 3-gangen menu in restaurant Happz. Prijs is inclusief proeverij, een 3-gangen Happz menu en 3 drankjes uit het Hollands assortiment.

Prijs vanaf 49,50 p.p.

Geinteresseerd in een volledig gevulde avond? Vraag dan naar ons Tapas & Wijn menu. Een complete avond waarbij gezellig dineren en lekkere wijn proeven centraal staat.

wijnproeverij gouda
wijnproeverij
hapjes voor bij de borrel