Trouwlocatie Gouda

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie Gouda en omgeving? Bij Gasterij Vergeer kunt u de gehele huwelijksdag vieren zodat uw gasten niet hoeven te reizen. Met meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten, zorgen wij er voor dat uw dag onvergetelijk wordt.

Officiële trouwlocatie Gouda

Wij zijn een officiële trouwlocatie in Gouda en omgeving. De officiële huwelijksvoltrekking kan worden gedaan door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Na de ceremonie kan het feest direct losbarsten, wij kunnen alle onderdelen van uw huwelijksdag naar uw wens invullen, van de bruiloftsstaart eten tot het feest met al uw dierbaren.

Dineren met uw daggasten

Na de ceremonie, het maken van de foto’s en de felicitaties, is het prettig om een moment te pakken waarbij u weer kunt opladen voor het grote feest. Onze trouwlocatie in Gouda en omgeving is geschikt om met kleine en grote groepen te dineren. Met de keuze uit onze verschillende huwelijksdiners- en buffetten zit er altijd wel iets naar uw wens bij. Ook kunt u zelf een menu samenstellen.

Bekijk onze huwelijksdiners- en buffetten

Recepties en feestavonden

Sluit uw onvergetelijke huwelijksdag af met een receptie en/of feestavond. Wij hebben alles in huis om dit naar uw wens in te vullen. Van gezellige receptie met wat borrelhapjes en een drankje tot geheel verzorgde thema-feesten, alles is mogelijk! Wij nemen alle zorgen uit handen en bezorgen u en uw gasten de avond van hun leven.

Familiebedrijf Gasterij Vergeer

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar met grote passie voor de horeca, diverse feesten verzorgt. Naast de prachtige trouwlocatie bestaat het bedrijf uit nog meer onderdelen. Zo verzorgen wij catering op locatie, hebben we een taste, share & grill restaurant Happz en een de bar Roadhouse. Wij hopen ook u een onvergetelijke ervaring te bieden in ons bedrijf.

Neem contact op met ons