Happz

Taste & Share restaurant

Restaurant Happz

Restaurant Happz

Deel, proef, geniet

BEZORGEN
Helaas is ons restaurant op dit moment gesloten, wij bezorgen wel bij u thuis! Elke woensdag t/m zondag van 17.00 tot 20.00. Bestel nu via onze bestelsite.

PASEN
Ook tijdens het paasweekend staan wij voor u klaar. Naast onze reguliere gerechten bezorgen wij tussen 09.00 en 13.00 uw paasontbijt/brunch bij u thuis op 2,3,4 en 5 april. Ook voor het diner hebben wij tijdens de pasen twee leuke menu's samengesteld. Deze bezorgen we tussen 17.00 en 20.00 bij u thuis of kunt u af komen halen. Bestel nu via onze webshop.

RESTAURANT
Helaas is ons restaurant op dit moment gesloten, wij hopen u snel weer te kunnen ontvangen.
Geniet van heerlijke individuele proeverijen of gerechtjes om met elkaar te delen in ons unieke Taste & Share restaurant Happz. Ons restaurant in Reeuwijk serveert naast de heerlijke taste en share gerechtjes ook verschillende specials, zoals een chef’s special. De chef verrast u met een aantal van zijn heerlijke individuele proeverijen. Ook kunt u kiezen voor een chef’s choice, hierbij krijgt u een variatie aan gerechtjes zowel uit het taste als share assortiment. Bent u een liefhebber van vlees, speciaal voor u hebben we ook een assortiment aan grillspiezen.

"Het leven is kort, eet de desserts eerst."