moon1

Privacy Verklaring

 

Beschermen van uw privacy
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Gasterij Vergeer en restaurant Happz via www.gasterijvergeer.nl en www.happzrestaurant.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gasterij Vergeer niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Gasterij Vergeer en Restaurant Happz respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

1. Identiteit
V.O.F. Gasterij Vergeer
Dorpsweg 32
2811 KJ Reeuwijk
www.gasterijvergeer.nl
www.happzrestaurant.nl
0182 -394321

2. Doel van verzamelde gegevens

A. Uitvoering van een overeenkomst
Als u klant wordt bij Gasterij Vergeer hebben wij uw gegevens nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Het gaat hierbij om:

Offerte- en factuurgegevens
We willen u natuurlijk een offerte sturen zodat het voor beide partijen duidelijk is welke diensten er geleverd worden voor welke prijs. We willen beiden natuurlijk niet voor verassingen achteraf komen te staan. Als de offerte geaccordeerd wordt dan sturen we u de factuur aan de hand van de geaccordeerde offerte. Voor het offerte- & facturatie traject hebben we uw NAW gegevens nodig.

Webshop Gasterij Vergeer Catering
Om bestellingen van de webshop uit te kunnen leveren hebben wij uw NAW gegevens inclusief telefoonnummer en e-mailadres nodig. Deze gegevens zullen niet met derden worden gedeeld.

B. Marketingdoeleinden
Naast het verzamelen van persoonsgegevens over de uitvoering van een overeenkomst verzamelen we gegevens voor marketingdoeleinden.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Overige gegevens die we kunnen verzamelen voor marketingdoeleinden zijn uw naam en uw e-mailadres. Deze worden niet in 'het geheim' verzameld, maar hier wordt duidelijk om gevraagd bijvoorbeeld in ruil voor een stuk informatie.
Derden: Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma Mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen.

3. Derden (ontvangers van persoonsgegevens)
Gasterij Vergeer deelt persoonsgegevens niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze website. Gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. De volgende partijen zijn hierbij van toepassing:

Mailchimp
Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma Mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen.

G Suite (Gmail, Google Agenda en Google Documenten)
Wij maken gebruik van Google's G Suite voor e-mailverwerking, document opslag en agendabeheer. Het kan voorkomen dat (persoons)gegevens uit e-mails, documenten en agenda items worden gedeeld en opgeslagen op de servers van Google.

Gasterij Vergeer deelt gegevens over het gebruik van onze website met derden. De volgende partijen zijn hierbij van toepassing:

Google Analytics
Voor het bijhouden van statistieken en om ons websiteverkeer te analyseren maken we gebruik van Google Analytics.

Facebook
Er worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website om advertenties te kunnen weergeven die zijn toegesneden óp en relevant zijn vóór de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor onze doelgroep.

Google Adwords
Via google adwords sturen wij getarget advertenties naar consumenten met voorkeuren. Adwords reageert op zoekwoorden die de consument invult of zoekwoorden die de consument in het verleden heeft ingevuld.

4. Informatie voor bezoekers, gebruikers en klanten

SSL certificaat
Gasterijvergeer.nl heeft een SSL-certificaat en biedt bezoekers hiermee maximale veiligheid bij het doen van online aankopen en het versturen van gegevens via formulieren.

E-mail & Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Uw rechten m.b.t. uw persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment van schrijven aan ons is verstrekt.

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens
Heeft u het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen omtrent gegevensverwerking, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Duur van de opslag
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor het doel noodzakelijk. Dit varieert van 60 dagen voor advertentie- & marketing doeleinden tot 7 jaar in verband met onze fiscale bewaarplicht.

5. Cookies Gasterijvergeer.nl en happzrestaurant.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie wordt dus op uw eigen computer opgeslagen en absoluut niet in onze eigen database.

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en advertentie doeleinden.
Gasterij Vergeer gebruikt Google Analytics om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen.

Daarnaast gebruiken wij cookies in verband met advertentie doeleinden. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.
Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die advertenties aan je vertonen op basis van de pagina’s die je bezocht op deze website. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden. Kijk voor meer informatie op http://www.youronlinechoices.com/be-nl.

6. Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, vragen wij u een email te sturen naar onderstaand emailadres:
Gasterij Vergeer
Dorpsweg 32
2811 KJ Reeuwijk
Email: [email protected]