Catering

van Gasterij Vergeer

High Tea

Catering van Gasterij Vergeer

Wij verzorgen ook graag de catering bij u thuis of op het bedrijf. Dat kan al gaan vanaf schalen hapjes, salades, overwerkmaaltijden tot complete buffetten of volledig verzorgde evenementen inclusief aankleding, catering en bediening.

U kunt uw bestellingen plaatsen via de webshop maar uiteraard maken we graag een afspraak om uw specifieke wensen door te nemen om zo een catering op maat te maken. Wij werken in de omgeving van Waddinxveen en Gouda.

Geeft u een feestje thuis en wilt u graag uw gasten een klein tussendoortje bieden, dan bent u met onze borrelgarnituren verzekerd van succes.

Verschillende soorten koude en warme hapjes voor elk moment geschikt. En op elk moment af te halen of te bezorgen.

Ook een hit op elk feestje is een lekkere huisgemaakte salade. Of u nu zelf een BBQ verzorgt, op zoek bent naar een lekker hapje voor bij de borrel of een extraatje wil serveren bij een diner, een salade past overal bij.

Wij hebben verschillende soorten salades welke allemaal huisgemaakt zijn. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de hoeveelheid, wij denken graag met u mee.

Voor elke gelegenheid hebben wij een buffet in ons assortiment. Voor tijdens een familie reünie, een verjaardag, een jubileum of op uw bedrijf. Wij bieden veel verschillende buffetten in diverse prijsklassen. Wilt u net wat ander, ook verschillende soorten themabuffetten kunt u terug vinden in ons assortiment.

Al onze buffetten worden op de door u gewenste tijd in chafing dishes geleverd. Wij leveren catering in omgeving Waddinxveen en Gouda, waaronder Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Alphen aan den Rijn en omstreken.

Voor tijdens een vergadering, bijeenkomst, jubileum, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid serveer je je gasten een heerlijke lunch.

Wij hebben verschillende lunchmogelijkheden. Belegde broodjes, sandwiches en luxe lunches, alles is mogelijk.

Een verjaardag vieren, een reünie met vriendinnen of familie of gewoon zomaar een gezellig samenzijn? Dat wordt compleet gemaakt met een gezellig high tea van Gasterij Vergeer.

Deze high tea wordt als buffet bij u thuis bezorgd met of zonder thee en koffie.

Elk evenement is uniek of misschien weet u nog niet precies hoe het evenement eruit moet zien.

Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak om de wensen door te nemen en een offerte op maat te maken.

Enthousiast geworden? Bestel dan nu gelijk online uw catering!