Ontdek het Groene Hart

Met dit actieve bedrijfsuitje in Zuid -Holland

Voor een ultiem bedrijfsuitje in zuid-holland kun je terecht bij loopfiets Groene Hart. Samen met hen bieden wij een volledig verzorgd teamuitje aan met de elektrische loopfietsen. De elektrische loopfiets, een kruising tussen een fiets en een step voorzien van een loopband. Ervaar zelf hoe het is om op deze unieke manier voort te bewegen. De leukste manier om het groene hart te verkennen!

 

Bedrijfsuitje zuid-holland
Restaurant Gouda

Compleet arrangement

Ga met jullie gezelschap een hele middag op pad en sluit af met een gezellig diner bij restaurant Happz. Of ga voor een 2-uurs tour in de avond en eindig met een lekkere borrel. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld compleet met de huur van de fietsen, de drankjes en het diner of de hapjes. Zo is jullie bedrijfsuitje helemaal compleet.

Dag-arrangementen

Groene Hart special  62,50

Mooie route door het groene hart met de loopfiets. U start in de middag vanaf 13.00 en maakt een mooie grote ronde in de omgeving om om 17.00 aan te komen bij restaurant Happz voor een heerlijk 3-gangen menu incl drankjes (bier, wijn, fris)

Groene Hart borrel deluxe 44,50

Start om 13.00 met een mooie route door het Groene Hart en sluit om 17.00 af met een lekkere borrel (2 uurs arrangement). Wij serveren drankjes uit het Hollands assortiment en serveren “De meter van Peter” een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder; biefstukspiesjes, Varkenshaaspiesjes, Kipkluifjes, Balletjes, Calamaris, 3 soorten huisgemaakte kroketjes en quiche

 

Happz restaurant
Receptie

Borrelarrangementen

Groene Hart borrel deluxe avond 34,50

Start om 19.00 met een mooie route door het Groene Hart en sluit om 21.00 af met een lekkere borrel (2 uurs arrangement). Wij serveren drankjes uit het Hollands assortiment en serveren “De meter van Peter” een plank met verschillende heerlijke borrelhapjes waaronder; biefstukspiesjes, Varkenshaaspiesjes, Kipkluifjes, Balletjes, Calamaris, 3 soorten huisgemaakte kroketjes en quiche

Groene Hart borrel 24,95

U gaat om 19.00 een leuke tour maken waarna jullie om 21.00 aankomen voor een borrel. Wij serveren in 1,5 uur drankjes uit het Hollands assortiment en 2 koude hapjes (borrelgarnituur varie) en  2 stuks warm bittergarnituur; bitterballen, bami hapjes, kaashapjes en sateballetjes.