augustus 15, 2017 Gasterij Vergeer

Unplugged of in the cloud?

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. De dag dat jullie er op zijn mooist en gelukkigst uitzien. Natuurlijk willen jullie deze prachtige momenten vastleggen. Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijksfeest zijn jullie op zoek geweest naar de fotograaf of videograaf die het beste bij jullie past en die de grote dag volledig vast gaat leggen.

Je komt uit het stadhuis en de eerste mobiele camera’s gaan de lucht in en de eerste foto’s van jullie als getrouwd paar staan al online voordat je “Proost” hebt kunnen zeggen. Je ergste nachtmerrie of kan je jullie huwelijk niet snel genoeg wereldkundig maken?
 

Unplugged Bruiloft

Wil jij geen social media op je bruiloft of gasten die constant bezig zijn met het perfecte plaatje, misschien is de unplugged wedding dan wel wat voor jou. Overgekomen uit de US voor alle mensen die het constant online zijn beu zijn. Bij de unplugged wedding vraag je je gasten voor binnenkomst om hun telefoons uit te schakelen, wel even wennen maar alle aandacht gaat zeker weten naar het bruidspaar en jullie zorgvuldig uitgekozen fotograaf maakt de allermooiste plaatjes van al jullie belangrijke momenten en gasten.
 

Bruiloft in the Cloud

Kunnen er wat jou betreft niet genoeg foto’s zijn van jullie trouwdag omarm het dan ook helemaal. Ga voor een wedding in the cloud! Vraag al je gasten om al hun foto’s van de dag te delen in een speciaal aangemaakte app, met bijvoorbeeld wedpics. In deze app kunnen alle gasten hun gemaakte foto’s plaatsen en kan jij nog uren nagenieten van jullie mooie dag. Ook handig, je kan ook de foto’s af laten drukken vanuit de app.

Wat je ook kiest, unplugged of in the cloud, maak het op een leuke manier bekend aan jullie gasten. Bijvoorbeeld in de brief van de ceremoniemeesters, of maak een leuk bordje in jullie wedding style. Wil je meer tips en tricks over social media wel of niet op je wedding, lees dan dit artikel op the perfect wedding.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, kijk dan online voor meer informatie over onze trouwlocatie.

Bruiloft