Restaurant Happz

Proef, deel, geniet

Geniet van heerlijke individuele proeverijen of gerechtjes om met elkaar te delen in ons unieke Taste & Share restaurant Happz. Ons restaurant in Reeuwijk serveert naast de heerlijke taste en share gerechtjes ook verschillende specials, zoals een chef’s special. De chef verrast u met een aantal van zijn heerlijke individuele proeverijen. Ook kunt u kiezen voor een chef’s choice, hierbij krijgt u een variatie aan gerechtjes zowel uit het taste als share assortiment. Bent u een liefhebber van vlees, speciaal voor u hebben we ook een assortiment aan grillspiezen.

Restaurant Gouda
Happz restaurant

Menukaart

De menukaart van Happz restaurant in vernieuwen wij regelmatig, we halen er gerechtjes van af en er komen ook weer heerlijke nieuwe gerechtjes bij! Zodat je altijd andere gerechtjes kunt proeven!
Hou onze website in de gaten voor leuke specials op bijzondere dagen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand de laatste nieuwtjes en profiteer als eerst van leuke acties.

Niet uit eten, maar geen tijd om te koken? Maak dan gebruik van onze afhaalmaaltijden. Wij hebben heerlijke spiezen om af te halen, maar ook kunt u al vanaf 2 en 4 personen sharen met onze take & share menu's.

Happz acties

Op woensdag en donderdag (m.u.v. van feestdagen) kunt u gebruik maken van het Happz onbeperkt menu.

U kunt dan vanaf onze speciale onbeperkt kaart al onze taste en share gerechtjes proeven voor maar 25,-, inclusief desserts!

Op de weekenddagen kunt u zelf uw menu samenstellen met onze weekend special. Wij hebben 3 varianten en u kunt dit menu al samenstellen vanaf 22,50 p.p.

Restaurant in Reeuwijk

Beleef de Happz Experience

Bekijk onze menukaart en reserveer nu uw tafel.