Feestlocatie

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een feestlocatie in de omgeving van Gouda? Dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Met bijna 45 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij het organiseren bij elk evenement, of u een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsfeest wilt vieren.
Voor elk budget hebben wij verschillende mogelijkheden, wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. Regelmatig hebben wij open avonden of middagen, de zaal staat gezellig aangekleed en u kunt zonder afspraak binnen komen. Onze volgende open avond hebben wij gepland op 31 mei van 19.00 tot 21.30. Komt die dag u niet uit, neem contact met ons op en wij plannen een andere afspraak.

Feestlocatie Gouda
Trouwlocatie gouda

Officiële trouwlocatie 

Wilt u graag uw gehele huwelijksdag op een mooie locatie vieren zonder dat uw gasten te veel hoeven te reizen? Gasterij Vergeer is ook een officiële trouwlocatie. U kunt bij ons uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van Bodegraven - Reeuwijk. En na de ceremonie? Dan kunt u gelijk de taart aansnijden! Wanneer u wilt kunt u ook de taart via ons bestellen via een van onze partners.

Vanaf komend voorjaar hebben wij ook de beschikking over een prachtige buitenlocatie waar u kunt trouwen! Het JA-woord geven in de prachtige polder van Reeuwijk op loopafstand van onze locatie. De hele dag rond 1 locatie plannen is nu dus mogelijk!

Diners en buffetten

Of u op zoekt bent naar een locatie om met een kleine groep daggasten te dineren tijdens uw trouwdag of een locatie waar u een ander feest of jubileum kunt vieren met een uitgebreid buffet, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden een grote variëteit aan geserveerde diners, walking dinner, buffetten en proeverijen. Wij hebben vele voorbeelden beschikbaar maar uiteraard kunnen we ook een menu op maat maken voor u.

Feestlocatie zuid holland
Feestlocatie Gouda

Recepties en Feesten

Ook voor een gezellige receptie of feestavond hebben wij alles in huis. Of u zoekt naar een gezellige receptie of borrel met wat borrelhapjes, een uitgebreid feest met muziek en lekker eten, of een geheel verzorgde thema-avond met een aangepast decor. Wij hebben verschillende arrangementen beschikbaar waar voor ieder leuke items tussen zitten. Uiteraard staat het u geheel vrij om uw arrangement zelf samen te stellen.

Brunches en High Tea's

Wilt u graag overdag met uw familie en vrienden samenzijn? Wij hebben ook een groot assortiment aan verschillende brunches en high tea's. Aan te vullen zoals u wilt met koffie met gebak bij de brunch, of een lekker glaasje Pro Secco bij de verschillende high tea's. Uiteraard kunnen wij ook hier uw wensen centraal stellen bij het samenstellen van een heerlijke middag.

Feestlocatie Waddinxveen