T3JTA2VN26

Salades en Borrelhapjes

Geeft u een feestje thuis en wilt u graag uw gasten een klein tussendoortje bieden, dan bent u met onze salades en borrelgarnituren verzekerd van succes. Koude hapjes, warme hapjes, salades voor bij de borrel of als maaltijd, het is allemaal mogelijk in ons assortiment salades en borrelgarnituren. Wij zijn de geschikte partner voor uw catering in omgeving Gouda.

Lunches en High teas

Gasterij Vergeer biedt een uitgebreid assortiment aan lunches en high teas. Lunches met verschillende soorten broodjes, wraps en lekkernijen en verschillende soorten high tea arrangementen met heerlijke hartige en zoete hapjes, uiteraard geleverd inclusief voldoende thee voor al uw gasten.

Lunch Gasterij Vergeer
Processed with VSCOcam with a6 preset

Buffetten

Voor elke gelegenheid hebben wij een buffet in ons assortiment. Voor tijdens een familie reünie, een verjaardag, een jubileum of op uw bedrijf. Wij bieden veel verschillende buffetten in diverse prijsklassen. Ook verschillende soorten thema's kunt u terug vinden in ons assortiment. Al onze buffetten worden op de door u gewenste tijd in chafing dishes geleverd. Wij leveren catering in omgeving Gouda, waaronder Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Alphen aan den Rijn en omstreken. Staat uw plaats er niet tussen neem contact met ons op, er zijn altijd mogelijkheden.

BBQ Arrangementen

In de zomermaanden bieden wij ook een groot assortiment aan BBQ Arrangementen. Onze arrangementen kunt u geheel verzorgd aanvragen met het vlees, de sauzen, lekkere salades, stokbrood en verschillende bijgerechten. Wilt u het helemaal uit handen geven? Ook kunnen wij de BBQ met een ervaren kok leveren die ervoor zorgt dat u en uw gasten zelf helemaal niets hoeven te doen, behalve genieten van een heerlijke zomerse avond.

LVXXHV4D98