Buffetten bij Gasterij Vergeer

Bij Gasterij Vergeer kunt u voor uw evenement kiezen uit verschillende buffetten. Hieronder ziet u een aantal van onze buffetten. Neem contact op voor het volledige assortiment.

Buffet “Vreesterdijk”

Tomaten crème soep met basilicum en champignonsoep
***
Huzarensalade, caesersalade, Parmaham met meloen, Gerookte kip met pestomayonaise en Provelone
Varkenshaas met een kaasjasje met zachte mosterdsaus, Kipfilet met tomaat, spinazie en mozzarella
Saffraanrijst, Hartige groenten quiche, Aardappelgratin
Franse boontjes met spek
***
Huisgemaakte ijstaart met vuurfontein
 
Prijs per persoon € 26,50

 

Buffet “Spoelwijk”

Muligatawny soep en runderbouillon met groenten
***
Huzarensalade, kipsalade, waldorfsalade, Ardennerham met meloen
Boerenachterham met verse asperges, Visschotel met gepocheerde zalm, gerookte forel, gerookte zalm, een visterrine en haring met uitjes
Warmhouders met varkenshaas medaillons met spinazie en mozzarella, Kipfilet met mango en Brie in een kerriesaus
Rijst, mélange van gegrilde groenten en roseval aardappelen, Gebakken bloemkool
***
Trio van nagerechten
 
Prijs per persoon € 29,75

 

Buffet “Reesvelt”

Huzarensalade, Waldorfsalade, salade van couscous met Hollandse garnalen en diverse groenten, ardennerham met meloen
Gecombineerde visschotel met gepocheerde zalm, gerookte forel, gerookte zalm, een visterrine en haring met uitjes
***
Varkenshaas “Gasterij Vergeer”
Runderlende met rode wijnsaus en pepertjes
Zalmfilet met spinazie en kwartelei met Hollandaisesaus
Risotto, Aardappelgratin, Oosterse groenten mix
***
Dessertbuffet:
IJstaart, Bitterkoekjes-amarettobavaroise, Roomijs met warme kersen, Chocolademousse, Soesjes met toffeesaus, Yoghurtbavaroise met Haagse bluf, Crème caramel
 
Prijs per persoon € 36,-

 

Buffet “Oukoop”

Gemengde salade met ham, Brie en aardbeien met Citrus dressing, Waldorfsalade, salade van tonijn met pastaschelpjes
Carpaccio met truffelsaus, geroosterde pijnboompitten en oude Reypenaer, Meloen met Paraham, Gerookte kipfilet met groene pestosaus en Provelone, Gebraden zijlende met remouladesaus
Gepocheerde zalmfilet met mierikswortelsaus, Gamba’s met olijven en knoflooksaus
***
Varkenshaas “Gasterij Vergeer”
Kabeljauw met groenten gratin
Zalm in een krokant jasje met pestosaus
Kipfilet met spinazie, tomaat en mozzarella
Broccoliquiche, Ratatouille, Aardappelgratin, Risotto
***
Dessertbuffet:
Vanille mousse, Frambozen sorbetijs, Bitterkoekjes-amarettobavaroise, Custardballetjes met witte chocoladesaus, Chocolademousse, Soesjes met toffeesaus, Yoghurtbavaroise met Haagse bluf, Advokaatbavaroise met toffeesaus, Tiramisu
 
Prijs per persoon € 39,75

Buffet “ Het groene hart”

Koud buffet:
Salade van Hollandse garnalen, Waldorfsalade, Carpaccio met rode pestodressing, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas, Galiameloen gerold in Paraham, Huisgemaakte paté en croute met varkenshaas, Asperges in gerookte zalm met dillesaus, Gebraden kipfilet met kerriesaus en zuurkoolsalade, Trilogie van gerookte vissoorten (zalm, forel en paling), Haringfilets met een saus van appel en crème fraiche, Gepocheerde zalm met Chantillysaus, Gamba’s in Serranoham met chilipepersaus
***
Warm buffet:
Ossenhaas met een saus van rode wijn en sjalotjes, Varkenshaasmedaillons met ham, asperges en mozzarella in peterseliesaus, Kabeljauwfilet met spinazie en Old Holland in kreeftensaus, Gepocheerde tongrolletjes met Hollandse saus, Kalkoentournedos met paddestoelen-tuinkruidensaus
Groenten quiche, Roergebakken voorjaarsgroenten
Gebakken krielaardappelen, Pommes duchesses, Risotto
***
Dessert:
Mousse van melk–en witte chocolade, Bosbessen sorbetijs, Minivlaaitje met verse vruchten, Hazelnootbavaroise met moccasauks, Appel-notentaart met vanillesaus
 
Prijs persoon € 45,
 
Feestlocatie diner
T3JTA2VN26
Processed with VSCOcam with a6 preset