Escape room

NIEUW BIJ GASTERIJ VERGEER!

ESCAPE ROOM SPEL MET DINER

 

Dit spel is te spelen vanaf 10 personen!

In de meeste escape rooms kan je helaas meestal maar terecht met kleine groepen tot 8 personen. Wat als je team groter is en je toch graag een leuke escape game wil spelen, dan is dit escape room spel de ideale oplossing.

 

Tijdens een heerlijk diner kan het hele team met en tegen elkaar strijden om de escape te vinden. Plezier, fanatisme en een andere blik op de teamleden is gegarandeerd!

 

Het Spel

De duur van het spel is een uur. Met de uitleg en oplossing erbij, anderhalf uur. Het wordt begeleid door een spelbegeleider.

 

Het Verhaal

Secret Fortune is het verhaal van een onlangs overleden Jonkheer die een geheim fortuin te verdelen heeft. Hij laat zijn vroegere relaties uitnodigen door de executeur testamentair om het fortuin te vinden en te gaan beheren. Hij wil dat zijn fortuin slim beheerd gaat worden en heeft daarom een ingewikkeld spel bedacht om achter de code van de kluis te komen, waarin het geheime, mogelijk miljoenen fortuin, zich bevindt.

 

Het Verloop

Na het hoofdgerecht gaan de teams aan de slag. Ze hebben elkaar nodig om de code van de kluis te achterhalen, maar strijden ieder voor de winst. Het spel start altijd wat aarzelend: waar moet je achter zien te komen en wat juist geheim houden? Maar al snel wordt er begrepen wat de bedoeling is. Lachen, gieren, brullen en je verbijten op een lastige klus…………….Wanneer er een raadsel door een van de teams goed wordt opgelost, verdient het daarmee een aanwijzing. De aanwijzingen leiden uiteindelijk naar de juiste code, maar het vergt veel denk- en doordenk werk. Naarmate de tijd vordert ontstaat er een zinderende strijd…. Welk team weet de code als eerste te ontcijferen? Het hoogtepunt van deze strijd ligt in de laatste minuten! Wanneer het een team gelukt is en de kluis wordt geopend, openbaart zich eindelijk de inhoud en daarmee wordt het beheer van de miljoenen euro’s steeds reëler!

 

Het Arrangement

Drankjes uit het Hollands assortiment gedurende 3 uur

Heerlijk 3-gangen menu

Escape spel met begeleiding

Prijs vanaf 64,50 p.p. ex BTW

 

Bijkomend voordeel: De Escape Room Quest is een teambuildingsactiviteit in de vorm van een dinerspel, teambuilding valt buiten de WKR en daardoor is deze activiteit in het geheel (spel plus eten) wél fiscaal aftrekbaar.